Den eneste ægte FacadeGuru

Hvis du viser os den tillid at bede os om at forskønne dit murværk på æstetisk vis, eller forbedre dets tekniske egenskaber, har du truffet det rigtige valg. Det er nu 25 år siden, at Sander Kemper i Holland (GevelGoeroe.nl) begyndte at beskæftige sig med de mangeartede udfordringer, der kan opstå med murstens- eller betonfacader.
GevelGoeroe er vokset til en virksomhed, der er højt anset af mange i Holland og Belgien, og har nu fundet varige og bæredygtige løsninger på ethvert af disse problemer. Ikke kun med fremragende resultater, men da vi samtidig kan tilbyde tydelige og langvarige garantier på resultaterne, skiller vi os mærkbart ud fra vore konkurrenter– år efter år!

Vi er kendt for vore unikke og innovative arbejdsmetoder og sammen med vor søstervirksomhed FassadenGuru GmbH, aktive i hele Nordeuropa. Med vores akademisk uddannede og VCA-certificerede personale leverer vi fantastiske resultater hver eneste dag på demange små og store projekter, som vi deltager i. Som grundlægger af virksomheden er Sander Kemper FacadeGuru par excellence. Han tager nu bogstaveligt talt sin enorme erfaring med murede facader med sig til Danmark. Sammen med sin familie, har han bosat sig i Middelfart, for at kunne reagere hurtigt og effektivt på de mange problemer, der også opstår med dansk murværk. 
Som afdeling af FassadeGuru GmbH & Co.KG, står FacadeGuru.dk til rådighed for dig hver eneste dag i Danmark. 

Vi gør det umulige muligt!

Ledelse

Sander Kemper

Direktør / Managing Director 
FassadenGuru GmbH & Co.KG
FacadeGuru.dk (mærke navn)

CEO Holland / Belgien
GevelGoeroe.nl
GevelGoeroe Producten BV

Thorsten Glomb

Geschäftsführer / Managing Director
FassadenGuru GmbH & Co.KG

Kim Kemper

Marketingdirektør
FassadenGuru GmbH & Co.KG FacadeGuru.dk (mærke navn)

Marketingdirektør
GevelGoeroe.nl
GevelGoeroe Producten BV

Uforpligtende prøvebehandling på dit murværk?

 Alle vore medarbejdere er uddannede og specialiserede i at anvende de rigtige metoder til behandling af dit murværk. Når du kontakter os for at lave en uforpligtende aftale, kan du – hvis du ønsker det – samtidig få udført et prøvefelt på dit murværk. 

Dette kan dog eventuelt medføre omkostninger.
Ring eller mail os for at lave en aftale

Send os en besked!

2021 © Copyright tekst & billede, tilhørende FacadeGuru.dk og FassadenGuru.de