Vi udarbejder forskellige virtuelle, computeranimerede forslag til din nye facade. 
Så du kan vælge din helt egen favoritstil.

Make-over af murværk

"Fra 70'er-look til topmoderne udseende, alt er
faktisk muligt med vor unikke indfarvningsteknik”

Du kender det sikkert: Dit køkken, eller gulvtæppet i stuen, ser virkelig ikke ret pænt ud længere.  En gang imellem, med års mellemrum, synes man at tiden er inde til at skabe lidt forandring i boligen, at give den et lidt mere moderne udtryk. På husets ydre begrænser vi os til at male vinduer og træværk, ikke kun for den nødvendige vedligeholds skyld, men også for at huset skal fremstå mere indbydende udadtil.
Sådan er det ikke med murværket. Nogle gange tager man springet og maler hele huset hvidt eller gråt, men det medfører uundgåeligt ekstra vedligeholdelse. Husets fremtoning ændres heller ikke altid i positiv retning.

Takket være de mange års erfaring, som Facadeguruen har fået med indfarvning af mursten og fuger, er vi nu i stand til at farvelægge et helt huset permanent. Dermed opnår man, at huset virkelig får et helt nyt look. Det er faktisk muligt at ændre et hus med et typisk 70'er-look, til et hus med et helt igennem moderne udtryk. Vi er bevidste om, at det kan være vanskeligt at forestille sig, hvordan sådan en make-over vil tage sig ud på éns eget hus.
Derfor giver vi dig nu mulighed for at du kan opleve det i et virtuelt, computeranimeret miljø, så du kan vurdere de forskellige farvemuligheder og -kombinationer, før Facadeguruen starter på en make-over.

Før

Facade make-over / efter

Før

Facade make-over / efter

Giv dit hus den 
udstråling du 
ønsker.

Hvordan fungerer sådan en make-over?

Har du et hus med murede ydermure? Er du træt af at se på det, eller er du bare klar til noget helt andet? Så kan du maile nogle fotos af dit hus til os, med dine ønsker til en make-over. 
Hvis det er muligt, designer vort kreative designteam 2-3 forskellige forslag til dig. Baseret på disse designs, vil vi lave en aftale med dig, for at udarbejde et uforpligtende tilbud og aftale det videre forløb.
Her ved siden af ses et eksempel på sådan et forslag i form af en virtuel transformation, der viser forskellige mulige stilarter, der glider over i hinanden, begyndende med huset i dets nuværende tilstand.

Uforpligtende prøvebehandling på dit murværk?

 Alle vore medarbejdere er uddannede og specialiserede i at anvende de rigtige metoder til behandling af dit murværk. Når du kontakter os for at lave en uforpligtende aftale, kan du – hvis du ønsker det – samtidig få udført et prøvefelt på dit murværk. 

Dette kan dog eventuelt medføre omkostninger.
Ring eller mail os for at lave en aftale

Send os en besked!

2021 © Copyright tekst & billede, tilhørende FacadeGuru.dk og FassadenGuru.de